Over Auto Rio

Auto Rio staat voor langdurige relatie met de klant op basis van eerlijk & helder zaken doen. Kwaliteit & deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hopen U graag van dienst te mogen zijn in de toekomst!

Auto Rio is gevestigd in Amsterdam

We zijn een snelgroeiend merk onafhankelijk auto- en servicebedrijf. Wij zijn gevestigd in Amsterdam. De persoonlijke autoservice, korte wachttijden en scherpe tarieven maken Auto Rio tot een aantrekkelijke partner voor onderhoud, reparatie, banden, APK en occasions.

Totale ontzorging tegen scherpe prijzen

U kunt bij Auto Rio terecht voor occasions, een complete onderhoudsbeurt, APK, grote en kleine beurt en aircoservice. Wij zien het als onze missie om u een leven zonder autozorgen te bieden tegen scherpe prijzen. Ook wanneer u uw auto bij een dealer heeft aangeschaft, kunt u bij Auto Rio terecht voor autoservice en onderhoud. De fabrieksgarantie blijft ook gewoon in tact bij een merk onafhankelijk garagebedrijf zoals Auto Rio

100% fabrieksgarantie op uw auto

Auto Rio staat voor merkonafhankelijk onderhoud voor particulieren en zakelijke rijders. Onze specialisten beschikken over alle kennis, technische informatie, onderdelen en apparatuur om auto’s van alle merken te onderhouden. Onderhoud en reparatie vindt bij Auto Rio altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en uitsluitend met originele of gelijkwaardige onderdelen. Zo blijft uw fabrieksgarantie bij Auto Rio altijd behouden.

Ons team

Auto Rio en service zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In tegenstelling tot andere garages en autobedrijven, vindt u onze uitgebreide service niet terug op uw rekening. Dat was 20 jaar geleden zo en dat is nog steeds zo! Het team van Auto Rio staat voor u klaar en houdt rekening met uw wensen en agenda.